Albums

Waarom een album?

 

Al je trouwfoto's laten ontwikkelen en inkaderen is misschien te veel, maar ze alleen maar digitaal bekijken is ook zonde, niet? Een kwalitatief album kan een leven lang meegaan en da's nog plezant ook om met meerdere door te bladeren. Sommige foto's verdienen nu eenmaal meer dan een goedkoop zelfgemaakt album van een of andere low-cost site.

Ik heb hard gezocht en gedaan om een leverancier te vinden die me precies aanbiedt, wat ik met trots aan jullie kan afleveren. Het gaat me dan ook om de hele beleving... Vanaf het moment dat je bij mij boekt, tot het moment waarop ik jouw album overhandig. Want zodra je dat album opent, hoop ik dat je die ene speciale dag opnieuw mag beleven. Mijn leverancier maakt de albums met de hand in Griekenland. Dit maakt ze helemaal uniek. Goedkoop is niet een woord dat bij deze albums hoort - da's waar. Maar eens je het resultaat ziet, zul je snappen dat elk album zijn prijs meer dan waard is. Er zijn verschillende opties - dit maakt dat je je album helemaal kan aanpassen naar je eigen wensen en stijl. 

Je kan kiezen uit (kunst)lederen, houten en linnen albums van 30 x 30 en 35x35 cm met standaard 15 "spreads" die perfect in elkaar overvloeien. Je kan uiteraard pagina's toevoegen!

 

Wil je de verschillende mogelijkheden eens bekijken? Ik kom met plezier eens langs!

 

Vanaf 400€