Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe gaat zo'n shoot in zijn werk?

Geposeerde foto's is not my cup of tea, ik zal dit dus ook nooit vragen. Maar ik zal wel steeds richtlijnen geven om echt het beste uit de shoot te halen. Ik kan in ieder geval zeggen, probeer je vooral te amuseren tijdens de shoot - de rest komt vanzelf! Beloofd!

Wanneer krijg ik mijn foto's?

Binnen de 14 werkdagen bewerk ik elke galerij. Voor een huwelijksreportage reken ik 4 tot 6 weken.

Wat moet ik aandoen?

Probeer, indien mogelijk, je kleding af te stemmen op de anderen die met jou op de foto gaan. En natuurlijk, hou rekening met de seizoenen. Een mini rok en blote benen op een besneeuwde achtergrond ziet er maar raar uit, niet?

Wat als het slecht weer is?

Awel he, als de zon niet schijnt, werkt dit zelfs in mijn voordeel. De wolken filteren namelijk het licht. Als het regent zullen we echter een andere datum moeten afspreken. Ik voel me niet goed bij binnenlocaties en vermijd deze dan ook - ik heb niet het gevoel dat ik binnen dezelfde stijl kan aanhouden als op locatie.

De shoot die ik zoek, staat niet in jouw lijst. Kan jij mij alsnog helpen?

Er zijn een hoop shoots die inderdaad niet per se in de lijst staan, maar die ik wel doe. Bijvoorbeeld Communiefoto's en/of Communiefeestjes, Doopfeestjes, babyborrels, geboortes,... Voor Communiefoto's hou ik vaak "mini-shoots". Dat zijn 1 of 2 dagen in een specifieke setting gecreëerd door een styliste, waar communiekantjes mogen komen schitteren. Hou hiervoor zeker mijn social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief (via de nieuwsbrief krijg je als allereerste nieuwtjes te lezen én geniet je dus van voorrang op de anderen). Voor alle andere shoots kan je me steeds vrijblijvend om een offerte vragen; ik help je met plezier verder!